HJERTE TIL HJERTE SAMTALER

- Adfærdsforståelse & Selvindsigt -

Hjerte til Hjerte samtaler


"Jeg kom i kontakt med Joy i forbindelse med en meget svær tid i mit liv med sorg og andre udfordringer. Hun tilbyder samtaler, som går dybt fordi hun har både stort viden og indsigt i mange områder. Læg dertil at hun som person er meget varm og nærværende. Det gør, at du har følelsen af din samtale er med en veninde, du har haft i mange år.
Det er terapi uden at være terapi fordi du mødes Hjerte til Hjerte i samtalen.
Kan også anbefale hendes bog "Hjerte mod Hjerte" hvor hun også hudløst ærligt deler sine sine erfaringer og viden om forskellige områder.
Kan varmt anbefale hende til både mænd og kvinder som har brug for understøttelse eller en at betro sig til, uanset hvad det handler om.


Per


Her er Det tryggeste rum. Jeg har kunne skrive dybt fra mit åbne hjerte.

Jeg blev mødt med empati og profesionelle

håndtering på sagen, og situationen.

Hun ser dybt og holder en så trygt gennem hele sessionen.

Jeg giver mine bedste anbefalinger og har du brug for at få luftet stort eller småt er der altid den bedste modtagelse fra start til slut.


Christina


" Din bog har så meget at give og så mange vil kunne få glæde og ikke mindst mærke en øget ro, forståelse og venskab med sig selvtil alle der kigger med - støt hvis i kan og gør noget så godt for jeg selv, og andre, samtidig


Nova


"Virkeligt en gammelt sjæl som man kan blive meget glad for ...og som er god med at sætte tingene i perspektiv og som tror på at der er mere mellem jorden og himlen og som ikke er bange for at kigge indad / udfordre til at det skal kigges indad ... that’s where the magic happens”


Elena 

"

Da jeg så et opslag om bogen "Hjerte mod Hjerte" på Facebook, var jeg slet ikke i tvivl "Den må jeg læse" Men da jeg har små midler at købe for, måtte jeg på biblioteket. Der gik ikke lang tid, før jeg ærgede mig over det var en lånt bog, for her kunne der ikke komme gule, blå, eller grønne label i, som kunne guide mig, når jeg fik lyst til at slå op i den fra min egen reol. Jeg måtte til lommerne, for denne bog måtte jeg eje."Når din mor er borte, og hvis dit liv bliver fuckt op" sagde jeg til min søn på 28. Har jeg så her købt en bog, som fortæller om den bagage vi slæber rundt på. Hjerte mod Hjerte, er ikke kun for mig, eller min søn, den kan også gavne mine klienter i klinikken, og så er den så nem at forstå, da Joy taler og skriver i et helt jordnært og forståeligt sprog. Jeg glæder mig til at læse den igen, og her kommer der så masser af labels i og måske en understreg eller to, for nu er den min :O)


Lene


unsplash