Hej & Velkommen til Empatiske Samtaler

Jeg tror, at for at skabe forandring i sit liv, må man først forstå sig selv, men hvordan forstår man egentlig sig selv?


Det kræver, at man kan se helt ind til sine grundsår og forstå, hvilken adfærd og reaktion ens sårbarheder har skabt i ens personlighed, og det er det jeg kan hjælpe dig med.

Vi kan føle os ensomme når vi går igennem noget svært, men vi er aldrig så alene som vi tror, og oftest er ensomhedsfølelsen en følelse, vi har, fordi vi endnu ikke selv har forstået vores følelser, eller kæmper imod at ville være der, hvor vi er endt.


Når man begynder at kunne se længere ind til sine kerne sår, begynder man også bedre at kunne skabe de forandringer, hjertet virkelig længtes efter.


Jeg tilbyder skrive-sessioner (chat), og jeg har bevidst valgt, at de skal foregå i skriveform, fordi jeg, da jeg skrev min bog Hjerte mod Hjerte, opdagede, hvad det at fordybe sig i skrift uden sociale afbrydelser virkelig kunne, når man arbejder med bevidsthed.

Der er et kæmpe udviklings- og helende potentiale, der er i at skrive, og det giver en bevidst betænkningstid for begge parter. Det er dejlig afslappet og som kunde vil du ikke føle, du skal leve op til at være på en bestemt måde, du vil ikke føle dig dømt da du jo bare sidder derhjemme og slapper af, mens vi skriver sammen. Det er så afslappet end måde at kommunikkere på og kan fjerne vores hverdagsroller og vores forsvar og åbne hjertet op og blive mere modtageligt ... og ærligt. Fuldstændig ligesom man tit har dybe samtaler i en bil hvor man ikke sidder og kigger direkte på hinanden.


Mine skrive-sessioner kan også være en foretrukket måde, hvis du lider af stress, angst eller er introvert.


Ønsker du brændende en samtale, hvor vi mødes, er det selvfølgelig muligt, men jeg foretrækker skrive-sessioner, da jeg er stærkest bevidsthedsmæssigt og energimæssigt på den måde, da jeg selv har nogle fysiske udfordringer, der kan dræne mig for energi.


Skriv til mig for at booke en tid :O) 


Glæder mig til at hører fra dig.

PRISER:

45 min. Skrive-session koster  333kr.


Når du bestiller din allerførste skrive-session, får du helt gratis min bog "HJERTE MOD HJERTE" (e-bog) med i købet. Bogen er det allerbedste værktøj, jeg kan give dig, som du kan få mest ud af. Sammen med samtalerne kan vi gå i dybden med din historie, afkode din indkodning, bryde mønstre og social arv. Betaling inden session start.


BOG SALG


Når du køber min bog ´Hjerte mod Hjerte´ får du helt gratis en skrive-session med.


SKRIVE-SESSIONER


Når du bestiller din første Skrive-session, får du helt gratis min bog "Hjerte mod Hjerte" med. (E-Bog)

FOREDRAG


Minimum 10 personer.

B2B SAMARBEJDE


Er du på udkig efter en unik vare til din butik eller til at tage med på messe?

Så er jeg klar til at indgå et B2B-samarbejde med dig.


HOME PARTY


Ønsker du at arrangere en selvudviklingsbegivenhed hjemme hos dig selv for en gruppe veninder?


Nu kan du booke mig til at holde et intimt foredrag om min bog 'Hjerte mod Hjerte', som handler om at opnå selvindsigt og udvikle sig som person.

Det bliver en særlig aften i en hyggelig og afslappet atmosfære hjemme i din egen stue. Dine venner kan lære noget nyt og få en oplevelse ud over det sædvanlige.


Prisen for en selvudviklingsbegivenhed afhænger af antallet af deltagere.


Udover at det bliver en super fed aften, vil alle deltagere også modtage min E-bog som gave, så de kan fortsætte deres personlige rejse. Men det stopper ikke der. De vil også få en ekstra og super fed selvudviklingsgave med, nemlig en 45.min udviklings skrive-session, som de kan bruge efter at have læst bogen.


Skriv til mig for et tilbud.

Et pris eksempel (4 pers. 2222kr.)


(Jeg kan også have nogle andre unikke varer med, hvis det ønskes, så der er mulighed for home shopping.