HJERTE TIL HJERTE SAMTALER

- Om at opnå en dybere selvindsigt -

Jeg tror, at for at skabe forandring i sit liv, må man først forstå sig selv, men hvordan forstår man egentlig sig selv?


Det kræver, at man kan se helt ind til sine grundsår og forstå, hvilken adfærd og reaktion ens sårbarheder har skabt i ens personlighed, og det er det jeg kan hjælpe dig med, adfærdsforståelse, og selvindsigt til at udvikle sig videre selv.

Vi kan føle os ensomme når vi går igennem noget svært, men vi er aldrig så alene som vi tror, og oftest er ensomhedsfølelsen en følelse, vi har, fordi vi endnu ikke selv har forstået vores følelser, eller fordi vi stadig kæmper imod at ville være der, hvor vi er endt.

Når man begynder at kunne se længere ind til sine kerne sår, begynder man også bedre at kunne skabe forandringer og bryde mønstre.


Jeg tilbyder skrive-sessioner (chat), og jeg har bevidst valgt, at sessionerne skal foregå i skriveform, for da jeg skrev min bog Hjerte mod Hjerte, opdagede, hvad det at fordybe sig i skrift uden sociale afbrydelser virkelig kunne, når man arbejder med bevidsthed.

Der er et kæmpe udviklings- og helende potentiale, i at skrive, og det giver en bevidst betænkningstid for begge parter, men også noget bagefter at kunne genlæse.


Du kan sidde trygt og afslappet hjemme hos dig selv, og det giver en helt anden åbenhed og modtageligehed. 


Mine skrive-sessioner kan også være en foretrukket måde, hvis du lider af stress, angst eller er introvert.


Ønsker du brændende en samtale, hvor vi mødes, er det selvfølgelig en mulighed, men jeg foretrækker skrive-sessioner, da jeg er stærkest bevidsthedsmæssigt og energimæssigt på den måde.


Skriv til mig for at booke en tid :O) 


Jeg glæder mig til at hører fra dig.

PRISER:

45 min. Skrive-session koster  333kr.


Når du bestiller din første skrive-session, modtager du en gratis e-bog udgave af "HJERTE MOD HJERTE". Bogen er det mest værdifulde værktøj, jeg kan tilbyde dig, og den komplementerer samtalerne i vores sessioner. Samspillet mellem bogen og vores samtaler giver dig en unik mulighed for personlig vækst. Det hjælper dig med at dykke dybt ind i din egen bevidsthed, afkode gamle indkodninger, og bryde mønstre samt social arv. Betaling inden session start.


BOG SALG


Når du køber min bog ´Hjerte mod Hjerte´ i Hardcover får du helt gratis en skrive-session med.


SKRIVE-SESSIONER


Når du bestiller din første Skrive-session, får du helt gratis min bog "Hjerte mod Hjerte" med. (E-Bog)

FOREDRAG


- Kontakt mig for pris.

SAMARBEJDE


- Er du på udkig efter en unik vare til din butik, eller til at tage med på messe? Så indgår jeg gerne et B2B-samarbejde med dig.


HOME PARTY


Ønsker du at arrangere en anderledes og berrigende selvudviklings aften?


Så kan du nu booke mig til at holde et intimt foredrag om min bog 'Hjerte mod Hjerte'. I vil kunne hører om hele rejsen, og hvad bogen handler om men også lidt om hvorfor jeg har skrevet bogen.


Udover at det bliver en super fed aften, vil alle deltagere også modtage min E-bog som gave, så de kan fortsætte deres personlige rejse bagefter. Men det stopper ikke der, de vil også få en ekstra og super fed selvudviklingsgave med, nemlig en 45.min udviklings skrive-session, som de kan bruge efter at have læst bogen.


Skriv til mig for at få en pris.


(Jeg kan også have nogle andre unikke varer med på dagen, hvis det ønskes, så der er mulighed for også at home shoppe.)